اسموتی انفجاری برای کاهش آکنه

46 بازدید

 

اسموتی انفجاری برای کاهش آکنه

مواد تشکیل دهنده اسموتی انفجاری به کاهش قرمزی و التهاب مرتبط با جوش کمک می کنند.

انواع میوه های مذکور مانند توت فرنگی: یک لیوان از این اسموتی حاوی تقریبا 300 درصد از مقدار توصیه شده روزانه ویتامین C است. ویتامین C با رادیکال های آزاد مبارزه، از تولید کلاژن حمایت و به پوستی شفاف و مقاوم در برابر چین و چروک کمک می کند.

زنجبیل: زنجبیل فواید ضد التهابی قوی دارد که می تواند به کاهش اندازه و قرمزی جوش کمک کند.

بذر کتان: کتان حاوی امگا 3 است که به واسطه فواید ضد التهابی آن به طور گسترده مورد توجه قرار گرفته است و می تواند به از بین بردن لک و کاهش قرمزی جوش یاری برساند.

دارچین: دارچین ترکیبی است که به تعادل قند خون کمک می کند. تحقیقات نشان می دهند که رژیم غذایی با شاخص قند خون بالا مانند رژیم غذایی پر از غذاهای تصفیه شده، نه تنها قند خون را افزایش می دهند، بلکه با بروز بیشتر آکنه نیز در ارتباط هستند.

زردچوبه: اگر بخواهیم زردچوبه را با تنها یک خصوصیت تعریف کنیم، قطعا باید به کاربرد مهم آن در مبارزه با التهاب اشاره کرد و همه اینها به لطف آنتی اکسیدان کورکومین است که بیشترین ترکیب مورد مطالعه در ساختار زردچوبه محسوب می شود.

زردچوبه تازه از منظر طعم بهترین کیفیت را دارد، اما اگر به آن دسترسی ندارید زردچوبه آسیاب شده نیز قابل استفاده خواهد بود. میزان زردچوبه ای که در اسموتی ضد آکنه مصرف می شود کاملا به جوانه های چشایی و تمایل شخصی فرد بستگی دارد. به طور کلی بهتر است که با مقدار کمی از این ترکیب شروع کنید.

مواد تشکیل دهنده اسموتی ضد آکنه

– 1 فنجان توت فرنگی منجمد، موز، کیوی و یا میوه دلخواه شما

– 2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه

– 1 قاشق غذاخوری دانه کتان

– 1 فنجان آب

– نیمی از یک عدد لیمو ترش تازه

– یک چهارم قاشق چایخوری دارچین

– یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه به دلخواه

–  مقدار بسیار کمی عصاره وانیل به دلخواه

به منظور تهیه این اسموتی خوشمزه و بسیار آسان تنها کافیست تمام مواد را به مخلوط کن اضافه و با سرعت بالا به مدت حداقل 5 دقیقه تا زمان ایجاد یک اسموتی یکنواخت ترکیب کنید.

دسته بندی بلاگ
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ارتباط در واتس اپ
سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت